top of page


POLÍTICA DE PRIVACITAT I COOKIES

1. INTRODUCCIÓ

En aquesta Política de Privadesa i galetes trobaràs tota la informació rellevant sobre l'ús que fem de les dades personals dels nostres clients i usuaris, amb independència de canal o mitjà (en línia o en persona) que utilitzis per interactuar amb nosaltres.

La nostra màxima és ser transparent sobre el que fem amb les teves dades personals. Perquè entenguis les implicacions dels usos que portem a terme o els drets dels que disposes en relació amb les teves dades:

 • Posem a la teva disposició de forma permanent tota la informació d'aquesta Política de Privadesa i galetes que pots consultar quan ho estimes oportú i, a més,

 • T'informarem sobre cada ús que fem de les teves dades personals conforme vagis interactuant amb nosaltres.

Alguns noms que farem servir en aquesta Política de Privadesa i galetes:

Quan parlem de la nostra Plataforma, ens referirem, en general, a qualsevol dels canals o mesurats digitals o en persona que hagis utilitzat per interactuar amb nosaltres, els principals són:

2. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

El responsable de l'tractament de les teves dades és Ikigai Komorebi for business, SL (en endavant "Ikigai"). A continuació, detallem totes les dades fonamentals d'aquesta societat:

Denominació Social: IKIGAI KOMOREBI FOR BUSINESS, SL

Nom Comercial: © ABSIGN

CIF: B87666145

Adreça postal de la seu principal: C / Els Arboços 16-28.140 Font el Saz

Telèfon: 916646188

Correu electrònic: marketing@absign.es

3. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM TEVES DADES PERSONALS?

Depenent dels productes, serveis o funcionalitats dels que vulguis gaudir en cada moment, necessitarem tractar unes dades o altres que en general seran, segons el cas, els següents:

 1. Les teves dades identificatives (per exemple, el teu nom, cognom, idioma i país des del qual interactues amb nosaltres, dades de contacte, etc.);

 2. Informació economicofinancera transaccional (per exemple, les dades de pagament o de targeta, informació sobre les teves compres, comandes, devolucions, etc.);

 3. Dades de connexió, geolocalització i navegació (en cas de interactuar amb nosaltres des del mòbil, per exemple);

 4. Informació comercial (per exemple, si estàs subscrit a la nostra newsletter).

 5. Dades sobre els teus gustos i preferències.

Recorda que, quan et demanem que omplis les teves dades personals per a donar-te accés a alguna funcionalitat o servei de la Plataforma, marcarem alguns camps com obligatoris, ja que són dades que necessitem per poder prestar-te el servei o donar-te accés a aquesta funcionalitat o servei. Si us plau, tingueu en compte que, si decideixes no facilitar-nos les dades, és possible que no puguis completar el teu registre com a usuari o que no puguis gaudir d'aquests serveis o funcionalitats.

Depenent de com interactuar amb la nostra Plataforma, tractarem les teves dades personals per a les finalitats següents:

finalitat

més Informació

Per gestionar el teu registre com a usuari de la Plataforma.

 • En el cas que decideixis registrar com a usuari en la nostra Plataforma, necessitem tractar les teves dades per identificar-te com a usuari de la mateixa i donar-te accés als seus diferents funcionalitats, productes i serveis que estan a la teva disposició com a usuari registrat. Pots cancel·lar el teu compte d'usuari registrat contactant amb nosaltres a través del nostre e-mail: marketing@absign.es

Per al desenvolupament, compliment i execució de l'contracte de compravenda o de serveis que hagis contractat a la Plataforma.

Aquesta finalitat inclou el tractament de les teves dades per, principalment:

 • Contactar amb tu en relació a actualitzacions o comunicacions informatives relacionades amb les funcionalitats, productes o serveis contractats, inclòs l'enviament d'enquestes de qualitat sobre els productes o serveis prestats.

 • Gestionar el pagament dels productes que compris, sense importar el mitjà de pagament utilitzat.

 • Activar els mecanismes necessaris per tal de prevenir potencials fraus contra tu i contra l'empresa durant el procés de compra. Si considerem que l'operació pot ser fraudulenta, aquest tractament pot tenir com a conseqüència el bloqueig de la transacció.

 • Gestionar possibles devolucions un cop hagis realitzat una compra i gestionar sol·licituds d'informació sobre la disponibilitat d'articles, reserves de productes a través de la Plataforma, segons aquestes opcions es troben disponibles en cada moment.

 • Amb fins de facturació i per posar a la teva disposició els tiquets i factures de les compres que hagis realitzat a la Plataforma.

Per atendre les sol·licituds o peticions que facis a través dels canals d'Atenció a l'Client, això és, contactant amb L'empresa per via telefònica, mitjançant correu electrònic a l'adreça marketing@absign.es , oa través dels nostres canals en xarxes socials .

Només tractarem les dades personals que siguin estrictament necessàries per gestionar o resoldre la teva sol·licitud o petició.

Per a fins de màrqueting.

Aquesta finalitat inclou el tractament de les teves dades per, principalment:

 • Gestionar la teva subscripció a la nostra newsletter, incloent l'enviament d'informació personalitzada sobre els nostres productes o serveis a través de diversos mitjans (com el correu electrònic o SMS).

 • Fer-te arribar aquesta informació a través de notificacions push en el cas que les hagis activat al teu dispositiu mòbil.

 • Analitzar el teu perfil d'usuari o client per determinar quines són les teves preferències i per tant quins poden ser els productes i serveis que més encaixen amb el teu estil a l'hora d'enviar-te informació. Per exemple, en base al teu historial de compra i navegació, et farem suggeriments sobre productes que creiem que poden interessar i, si ets usuari registrat, et podrem facilitar la funcionalitat de "recuperar el carret".

Recorda que pots donar-te de baixa de la en qualsevol moment i sense cap cost a través de les indicacions que et facilitem a cada comunicació.

 • Dur a terme accions promocionals (per exemple, per al desenvolupament de concursos o l'enviament de la teva llista d'articles guardats a l'correu electrònic que ens indiquis). A l'participar en alguna acció promocional, ens autoritzes a que tractem les les dades que ens facilitis en funció de cada acció promocional i els puguem comunicar a través de diversos mitjans com xarxes socials o en la pròpia Plataforma. A cada acció promocional en què participis tindràs disponibles les bases legals on et facilitarem informació més detallada sobre el tractament de les teves dades.

 • Difondre a la Plataforma oa través dels nostres canals a les xarxes socials fotografies o imatges que hagis compartit de forma pública, sempre que ens donis el teu consentiment previ per a això.

Anàlisi d'usabilitat i de qualitat per a la millora dels nostres serveis.

Si accedeixes a la nostra Plataforma, us informem que podrem tractar les dades de navegació per a fins analítics i estadístics, és a dir, per entendre la forma en què els usuaris interactuen amb la nostra Plataforma i així ser capaços d'introduir millores en la mateixa.

Així mateix, en ocasions realitzarem accions i enquestes de qualitat destinades a conèixer el grau de satisfacció dels nostres clients i usuaris i detectar aquelles àrees en què podem millorar.

4. Quina és la LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

La base legal que ens permet tractar les teves dades personals també depèn de la finalitat per a la qual els tractem. T'ho expliquem en la següent taula:

finalitat

legitimació

Gestionar teu registre com a usuari de la Plataforma.

El tractament de les teves dades és necessari per a l'execució dels termes que regulen l'ús de la Plataforma. En altres paraules, perquè puguis registrar com a usuari a la Plataforma, necessitem tractar les teves dades personals, ja que en cas contrari no podríem gestionar la teva registre.

En el cas que escullis utilitzar l'accés o inici de la sessió a través d'una xarxa social, el motiu pel qual estem legitimats per a tractar les teves dades és el consentiment que prestes en el moment d'autoritzar la cessió de les teves dades des de la xarxa social.

Desenvolupament, compliment i execució de l'contracte de compravenda o de serveis.

El tractament de les teves dades és necessari per a l'execució de l'contracte de compravenda o de prestació de serveis que ens vincula amb tu.

És possible que alguns tractaments de dades associades a el procés de compra s'activin únicament perquè tu ho demanis o ens autoritzis, com és el cas de l'emmagatzematge de les dades de pagament (targeta) per a futures compres o per informar-te de la disponibilitat dels nostres productes. En aquests casos, la base sobre la qual tractem les teves dades és el teu propi consentiment.

Considerem que tenim un interès legítim per fer les comprovacions necessàries per detectar i prevenir possibles fraus quan fas una compra. Entenem que el tractament d'aquestes dades resulta positiu per a totes les parts que intervenen quan es produeix el pagament d'una compra i, en particular, per a tu, ja que ens permet posar mesures per protegir-te contra intents de frau realitzats per tercers.

Atenció a el client

Considerem que tenim un interès legítim per atendre les sol·licituds o consultes que ens plantegis a través dels diversos mitjans de contacte existents. Entenem que el tractament d'aquestes dades resulta també beneficiós per a tu en tant que ens permet poder atendre't adequadament i resoldre les consultes plantejades.

Quan ens contactes, en particular, per a la gestió d'incidències relacionades amb la teva comanda o el producte / servei adquirit a través de la Plataforma, el tractament és necessari per a l'execució de l'contracte de compravenda.

Quan la teva consulta estigui relacionada amb l'exercici dels drets sobre els quals t'informem més avall o amb reclamacions relacionades amb els nostres productes o serveis, el que ens legitima per a tractar les teves dades és el compliment d'obligacions legals per part nostra.

màrqueting

La base legítima per tractar les teves dades amb finalitats de màrqueting és el consentiment que ens prestes, per exemple, quan acceptes rebre les nostres newsletters, informació personalitzada a través de diversos mitjans, quan autoritzes l'enviament de notificacions push en el teu dispositiu mòbil, o quan acceptes les bases legals per participar en una acció promocional o per publicar les teves fotografies a la Plataforma o en els nostres canals de xarxes socials.

Per mostrar informació personalitzada, considerem que tenim un interès legítim per fer un perfilat amb la informació que tenim sobre tu (com la navegació que realitzes, preferències o històric de compres) i les dades personals que ens has facilitat com rang d'edat o idioma, ja que entenem que el tractament d'aquestes dades també resulta beneficiós per a tu perquè et permet millorar la teva experiència com a usuari i accedir a informació d'acord amb les teves preferències.

Anàlisi d'usabilitat i de qualitat

Considerem que tenim un interès legítim per analitzar la usabilitat de la Plataforma i el grau de satisfacció de l'usuari ja que entenem que el tractament d'aquestes dades també resulta beneficiós per a tu perquè la finalitat és millorar l'experiència de l'usuari i oferir un servei de major qualitat .

5. DURANT QUANT TEMPS CONSERVEM TEVES DADES?

El termini de conservació de les teves dades dependrà de les finalitats per a les que els tractem, segons l'explicat a continuació:

finalitat

Termini De Conservació

Gestionar teu registre com a usuari de la Plataforma

Tractarem les teves dades durant el temps en que mantingues la condició d'usuari registrat (és a dir, has que decideixis donar-te de baixa).

Desenvolupament, compliment i execució de l'contracte de compravenda o serveis

Tractarem les teves dades durant el temps necessari per gestionar la compra dels productes o serveis que hagis adquirit, incloent possibles devolucions, queixes o reclamacions associades a la compra del producte o servei en particular.

En algunes ocasions, únicament tractarem les dades fins al moment en que tu decideixis, com és el cas de les dades de pagament (targetes) que ens has sol·licitat emmagatzemar per a possibles comprar futures.

Atenció a l'Client

Tractarem les teves dades durant el temps que sigui necessari per atendre la teva sol·licitud o petició.

màrqueting

Tractarem les teves dades fins que et donis de baixa o cancells la teva subscripció a la newsletter. Si participes en accions promocionals conservarem les teves dades per un termini de sis (6) mesos des que finalitzi l'acció.

Anàlisi d'usabilitat i de qualitat

Tractarem les teves dades puntualment durant el temps en què procedim a realitzar una acció o enquesta de qualitat concreta o fins que anonimicemos les dades de navegació.

Independentment que tractem les vostres dades durant el temps estrictament necessari per complir amb la finalitat corresponent, els conservarem amb posterioritat degudament guardats i protegits durant el temps en què poguessin sorgir responsabilitats derivades de l'tractament, en compliment amb la normativa vigent en cada moment. Un cop prescriguin les possibles accions en cada cas, procedirem a la supressió de les dades personals.

6. COMPARTIREM TEVES DADES AMB TERCERS?

Per complir amb les finalitats indicades en la present Política de Privadesa i galetes, cal que donem accés a les teves dades personals a terceres parts que ens donen suport en els serveis que t'oferim, a saber:

 1. Proveïdors de serveis tecnològics.

 2. Proveïdors i col·laboradors de serveis de logística, transport i lliurament,

 3. Proveïdors i col·laboradors de serveis relacionats amb màrqueting i publicitat.

7. QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ens facilites TEVES DADES?

Ens comprometem a respectar la confidencialitat de les teves dades personals ia garantir-te l'exercici dels teus drets. Podràs exercitar-los sense cap cost escrivint-nos un correu electrònic a marketing@absign.es simplement indicant-nos el motiu de la teva sol·licitud i el dret que vols exercitar. En cas que ho considerem necessari per poder identificar-te, podrem sol·licitar-te còpia d'un document acreditatiu de la teva identitat.

En particular, independentment de la finalitat o la base legal en virtut de la qual tractem les vostres dades, tens dret al següent:

 1. Demanar-nos accés a les dades de què disposem de tu. Et recordem que, en cas de ser usuari registrat a la Plataforma, també pots consultar aquesta informació a la secció corresponent de les teves dades personals.

 2. Demanar-nos que rectifiquem les dades de què ja disposem. Recorda que si ets usuari registrat a la Plataforma també pots accedir a la secció corresponent a les teves dades personals del teu compte per modificar o actualitzar les teves dades personals. De tota manera, tingues en compte que, a l'facilitar-nos activament les teves dades personals per qualsevol via, garanteixes que són certes i exactes i et compromets a notificar-nos qualsevol canvi o modificació de les mateixes.

 3. Qualsevol pèrdua o dany causat a la Plataforma, a l'responsable de la Plataforma oa qualsevol tercer per motiu d'una comunicació d'informació errònia, inexacta o incompleta en els formularis de registre, serà responsabilitat exclusiva de l'usuari. Si us plau, recorda que només has de facilitar-nos les pròpies dades personals, no els de tercers, excepte en el permès en aquesta Política de Privadesa i Galetes.

 4. Demanar-nos que suprimim les teves dades en la mesura que ja no siguin necessaris per a la finalitat per als que necessitem tractar-los, segons t'hem informat més amunt, o en què ja no comptem amb legitimació per tractar-los.

 5. Demanar-nos que limitem el tractament de les teves dades, el que suposa que en determinats casos puguis sol·licitar-nos que suspenguem temporalment el tractament de les dades o que els conservem més enllà de el temps necessari quan puguis necessitar-ho.

Si ens has proporcionat el teu consentiment per al tractament de les teves dades per a qualsevol finalitat, també tens dret a retirar-lo en qualsevol moment. Algunes de les formes en les quals pots retirar el teu consentiment estan explicades en l'apartat 3 en què expliquem per a quines finalitats tractem les teves dades.

Quan la nostra legitimació per al tractament de les teves dades sigui el teu consentiment o l'execució de l'contracte, segons el que s'ha explicat en l'apartat 4, també tindràs dret a sol·licitar la portabilitat de les teves dades personals. Això vol dir que tindràs dret a rebre les dades personals que ens hagis facilitat en un format estructurat, d'ús comú i llegible per una màquina, per poder transmetre-ho a una altra entitat directament, sempre que tècnicament sigui possible.

D'altra banda, quan el tractament de les teves dades estigui basat en el nostre interès legítim, també tindràs dret a oposar-te a el tractament de les teves dades.

Finalment, us informem teu dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control en matèria de protecció de dades pertinent, en particular, davant:

Agència Espanyola de Protecció de Dades (https://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-ides-idphp.php)

8. QUÈ PASSA SI ens facilites DADES DE TERCERS?

Oferim funcionalitats o serveis que requereixen que tractem les dades personals d'un tercer que tu ens facilitis, com per al cas d'enviaments de comandes per a un tercer com un regal. Si ens proporciones dades personals de terceres persones, garanteixes haver-los informat sobre les finalitats i la forma en què necessitem tractar les seves dades personals.

9. CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT I COOKIES

És possible que modifiquem el contingut d'aquesta Política de Privadesa i galetes quan ho estimem convenient. En cas que ho fem, t'ho notificarem per diferents vies a través de la Plataforma (per exemple, a través d'un banner, un element emergent o un avís push), o fins i tot t'ho comunicarem a la teva adreça de correu electrònic quan el canvi en qüestió sigui significatiu per a la teva privadesa, de manera que puguis revisar els canvis, valorar-los, i, si escau, oposar-te o donar-te de baixa en algun servei o funcionalitat. En qualsevol cas, et recomanem que revisis aquesta Política de Privadesa i galetes de tant en tant per si hi ha canvis menors o introduïm alguna millora interactiva, aprofitant que sempre la trobaràs com a punt permanent d'informació al nostre lloc web.

10. INFORMACIÓ SOBRE COOKIES

Utilitzem cookies i dispositius similars per facilitar la teva navegació en el Lloc Web, conèixer com interactues amb L'empresa i, en determinats casos, per mostrar-te publicitat en funció de les teves hàbits de navegació. Si us plau, llegeix la nostra informació sobre Cookies per conèixer amb més detall les galetes i dispositius similars que fem servir, la seva finalitat i altra informació d'interès.

10.1. QUÈ ÉS UNA COOKIE?

Una Cookie és un petit fitxer de text que un lloc web col·loca al teu PC, telèfon o qualsevol altre dispositiu, amb informació sobre el teu navegació en aquest lloc. Les galetes són necessàries per facilitar la navegació, fer-la més amigable i no danyen el teu ordinador. Si bé en la present política s'utilitza el terme general de "Cookie", ja que és el principal mètode d'emmagatzematge d'informació que utilitza el nostre lloc web, també fem servir l'espai de "Emmagatzematge local" de el navegador per als mateixos propòsits que les galetes . En aquest sentit, tota la informació inclosa en aquesta secció és aplicable igualment a aquest "Emmagatzematge local".

10.2. ¿PER A QUÈ FEM SERVIR LES COOKIES AL NOSTRE LLOC WEB?

Les galetes són una part essencial de com funciona el nostre lloc web. L'objectiu principal de les nostres Galetes és millorar la teva experiència en la navegació. Per exemple, són utilitzades per recordar les teves preferències durant la navegació i en futures visites. La informació recollida en les Galetes ens permet, a més, millorar el lloc web mitjançant estimacions sobre els números i patrons d'ús, l'adaptació del Lloc Web als interessos individuals dels usuaris, l'acceleració de les recerques, etc. De vegades, si hem obtingut teu previ consentiment informat, podrem utilitzar Galetes, tags i altres dispositius similars per obtenir informació que ens permeti mostrar des del nostre lloc web, els de tercers o qualsevol altre mitjà o publicitat basada en l'anàlisi de les teves hàbits de navegació .

10.3. ¿PER QUÈ NO UTILITZEM LES COOKIES EN AQUESTA WEB?

Nosaltres no emmagatzemem informació sensible d'identificació personal com la teva adreça, la contrasenya, les dades de la teva targeta de crèdit o dèbit, etc., en les Galetes que utilitzem.

10.4. QUI usa la vostra informació EMMAGATZEMADA A LES COOKIES?

La informació emmagatzemada en les galetes del nostre lloc web és utilitzada exclusivament per nosaltres, a excepció d'aquelles identificades més endavant com "Galetes de tercers", que són utilitzades i gestionades per entitats externes per proporcionar-nos serveis sol·licitats per nosaltres per millorar els nostres serveis i la experiència de l'usuari a l'navegar en el nostre lloc web. Els principals serveis per als quals s'utilitzen aquestes "Galetes de tercers" són l'obtenció d'estadístiques d'accessos i garantir les operacions de pagament realitzades.

10.5. COM PUC EVITAR L'ÚS DE COOKIES EN AQUEST LLOC WEB?

Si prefereixes evitar l'ús de Cookies en aquest lloc web tenint en compte les limitacions anteriors, has de, en primer lloc, desactivar al navegador l'ús de cookies i, en segon lloc, eliminar les galetes guardades al navegador associades a aquest lloc web . Aquesta possibilitat d'evitar l'ús de Cookies pots fer-la en qualsevol moment.

10.6. COM va deshabilitar i va eliminar la UTILITZACIÓ DE COOKIES?

Per restringir, bloquejar o esborrar les galetes d'aquest lloc web pots fer-ho, en qualsevol moment, modificant la configuració del teu navegador acord amb les pautes que indiquem a continuació. Si bé la parametrització de cada navegador és diferent, és habitual que la configuració de les galetes es realitzi en el menú de "Preferències" o "Eines". Per a més detall sobre la configuració de les galetes al navegador, consulta el menú "Ajuda" de la mateixa.

bottom of page